Fotografia de botez – o provocare incarcata de emotii puternice

Desi ceva mai redus ca amploare si desfasurare, botezul este pentru cei mai multi dintre noi o zi mai importanta chiar decat ziua nuntii, asa cum am cconsiderat-o pana la aparitia celui mai nou membru al familiei.

Toate detaliile ce tin de organizarea petrecerii de botez devin preocuparea majora, intrucat orice parinti isi doresc sa iasa totul perfect. De la alegerea locatiei, meniul sau muzica, pana la aranjamentele florale, culorile de candy-bar sau grafica decoratiunilor, toate trebuie sa urmeze o tema generala, care sa se imbine frumos in povestea venirii pe lume a celui mic.

Echipa foto ramane intotdeauna o piesa extrem de importanta in cadrul oricarui eveniment, caci atat partea video cat si fotografia de botez sunt cele care vor pastra vii toate momentele pe care le veti trai in acea zi ca parinti, nasi sau simpli invitati.

Sedinta foto at home

Ca fotografi profesionisti de botez, stim deja ca o astfel de ocazie debuteaza cu pregatirea bebelusului, pentru a-l surprinde bucuros si linistit in mediul lui de acasa, alaturi de parinti, nasi sau bunici. Cateva zambete sau gangureli furate mai greu sau mai usor, imbracatul in hainutele noi aduse de nasa sau jocurile inventate de parinti pentru a-i face pe plac celui mic, toate aceste momente vor deschide cu veselie si culoare primele pagini ale albumului foto.

Sedinta foto la botez, acasa sau in orice alt spatiu amenajat, este intradevar o provocare pentru orice fotograf, caci noi toti stim ca a lucra cu cei mici este de cele mai multe ori o solicitare intensa.

Momentele cheie se desfasoara rapid in biserica

Cum multi bebelusi nu reusesc sa-si pastreze zambetul acela inocent pe toata durata slujbei, asistam deseori la plansete iscate din senin, asadar preotul impreuna cu nasii sunt tentati sa grabeasca multe obiceiuri (momentul scufundarii in cristelnita, imbracatul sau ungerea bebelusului cu mir) tocmai pentru a scurta momentele de suparare ale celui mic.

Astfel, ca fotograf de botez bine antrenat ajungi sa cunosti foarte bine succesiunea momentelor din biserica pentru a nu rata nicio clipa de imortalizat in fotografii.

Emotiile vizibile ale invitatilor sunt o sansa unica de a crea o poveste de suflet

Desi la inceput de drum orice tanar cuplu ramane cu idea ca ziua nuntii este cea mai impotanta zi din viata lor, pe parcurs lucrurile se transforma. Ziua crestinarii celui mic este pentru parinti o emotie uriasa, care ii va face sa uite tot ce a fost important pana la acel moment, urmand ca botezul sa le ramana cea mai frumoasa amintire.

Astfel, ca fotograf la botez ai o sansa extraordinara de a asista la momente incarcate de bucurie si emotie, iar aceasta iti da ocazia sa transpui in fotografia de botez o poveste ce va ramane mereu in centrul atentiei familiei. Peste ani, albumul va trezi toate amintirile acelei zile si ii va face pe cei apropiati sa retraiasca acele momente unice din ziua botezul. Asadar, opera ta ca fotograf de botez va face diferenta in timp.

Baita de a doua zi

Intrucat cei mai multi parinti isi doresc sa respecte traditiile in care cred si se regasesc, baita bebelusului de a doua zi este un moment la fel de emotionant, care nici vorba sa lipseasca din albumul foto.

Echipa F8 Studio va fi alaturi de dumneavoastra si a doua zi, pentru a surprinde in imagini si acest moment important, cu care se incheie practic botezul celui mic.

Experienta si tehnica de lucru, imbinate cu echipamentul necesar pentru petrecerea de botez sau sedintele foto cu bebelusi, sunt factori cheie in meseria unui fotograf la botez

Numarul de evenimente ce alcatuiesc portofoliul oricarui fotograf, nu este intotdeauna o garantie pentru un nou client. Chiar daca niciun client nu va aprecia pana la lacrimi zecile de ore de practica, teorie si teste, un fotograf profesionist astfel pregatit va transmite inainte de toate siguranta si incredere. Pana vei ajunge sa arati clientului produsul final, el trebuie sa fie convins ca are in fata o echipa de fotografi profesionisti, care stiu exact ce vor avea de facut in ziua respectiva.

Sa nu uitam ca, pentru o astfel de ocazie, asteptarile si cerintele manifestate de mamici in special, vor reprezenta o provocare pentru orice fotgraf de botez.

Echipa F8 Studio este pregatita sa intampine si sa parcurga cu succes toate cerintele impuse de parinti, astfel incat botezul sa ramana mereu cea mai importanta zi din viata lor si a celui mic, o poveste pastrata in imagini perfecte.

 • Botez bronze
 • 400 Euro

 • Foto pe toata durata evenimentului
 • 600-800 de fotografii
 • Sedinta foto acasa, pregatiri
 • Album foto, 20x30 cm, 30 fotografii prelucrate
 • 1 fotograf in locatie
Rezerva eveniment
 • Botez silver
 • 500 Euro

 • Foto pe toata durata evenimentului
 • 800-1000 de fotografii
 • Sedinta foto acasa, pregatiri
 • Album foto, 50 de fotografii prelucrate
 • 1 fotograf + 1 asistent in locatie
Rezerva eveniment
 • Botez Gold
 • 700 Euro

 • Foto pe toata durata evenimentului
 • 1000-1200 de fotografii
 • Sedinta foto acasa, pregatiri
 • *Sedinta foto acasa cu bebelusul la 6-8 luni
 • 2 albume foto, 100 de fotografii prelucrate
 • 1-2 fotografi + 1 asistent in locatie
Rezerva eveniment
* Tarifele pentru toate pachetele noastre sunt negociabile si tin cont de tipul comenzii, durata eveniment, activitati incluse, numar de fotografi in locatie, procesare fotografii, set-up lumini , locatie, cerinte speciale, etc.

Suntem flexibili si incercam sa onoram cat mai multe comenzi si sa ne incadram in cerinte si bugete si tinem cont de nevoile fiecarui client .

De asemenea ne rezervam dreptul de a ne alege clientii cu si pentru care lucram. 

Pentru mai multe detalii sau oferta personalizata va rugam sa ne contactati la : contact@f8studio.ro sau tel : 0737.034.195

Va multumim !