De la momentul deciziei de a va casatori si pana la ziua cea mare si mult asteptata, toate momentele si actiunile sunt incarcate de emotii puternice. Fie ca vorbim de locatie, tema eveniment sau melodia de deschidere a dansului, toate deciziile se iau impreuna, alegand dintr-o variatate de oferte si idei, ceea ce va doriti pentru cea mai importanta zi din viata voastra.

Toate elementele sunt importante: de la restaurant si mancare, pana la haine, accesorii sau biserica, insa o data ce ati pus la punct pana si cele mai mici detalii (marturii, flori, lumanari sau tort) asigurati-va ca toate acestea raman pentru toata viata o amintire vie surprinsa in fotografii de exceptie, care vor cuprinde toate momentele acelei zile mult asteptate.

Indiferent ca vorbim despre fotografia de nunta, o nunta clasica sau un eveniment traditional sau despre fotografie de botez, alegerea unui fotograf potrivit trebuie sa fie facuta tinand cont de cele mai importante detalii si recomandari:

  1. Alegeti un fotograf care sa va fie alaturi din primul moment al zilei. Flexibilitatea echipei tehnice este intotdeauna foarte importanta.

In fotografia de nunta trebuie sa fie suprinse nu doar petrecerea sau cununia religioasa, ci toate momentele importante ale evenimentului: pregatirea mirilor, primirea primilor invitati, emotia primirii buchetului, sedinta foto outdoor si in general orice pas facut de cei doi catre biserica sau local.

  1. Alege un fotograf profesionist si serios care te convinge de la prima intalnire si nu neaparat unul recomandat.

Cu totii stim ca gusturile noastre sunt uneori complet diferite. Un fotograf placut de alti prieteni la nunta lor nu este neaparat cel care va face din evenimentul vostru ceva de neuitat. Decat sa cautati cu insistenta recomandari (unele poate greu de verificat) mai bine discutati cu cei care va inspira incredere si profesionalism si incercati sa le explicati in detaliu cum vedeti voi colaborarea, astfel incat o echipa cu adevarat profesionista va intelege si se va implica poate mai mult decat va asteptati de la un fotograf cunoscut sau recomandat.

  1. Trasmiteti echipei foto toate obiceiurile pe care le doriti incluse in programul evenimentului.

Fie ca vorbim de foto de nunta sau foto de botez, toate obiceiurile trebuie sa fie suprinse in imagini, de aceea fotograful are nevoie sa stie ce veti avea in vedere sa respectati ca si traditii. Fotografia la evenimente traditionale poate oferi efecte spectaculoase, mai ales daca decorul, locatia si programul sunt toate bine puse la punct. Fiti increzatori ca veti ramane cu cele mai frumoase amintiri in imagini.

4. Agreati un program fix pentru momentele sedintelor foto.

De la pregatirea hainelor si accesoriilor pana la sedinta foto outodoor (care de cele mai multe ori este punctul central al evenimentului) sau dezlegatul miresei in zorii zilei, echipa foto trebuie sa stie exact ordinea momentelor traditionale si nu numai, pentru a va asigura ca vor surprinde in album toate emotiile voastre din fiecare clipa.

  1. Prezentati echipei de fotografi pe cei mai apropiati voua, prezenti in ziua evenimentulului

(nasi, parinti, copii sau prieteni dragi) pentru ca acestia sa stie cum sa cuprinda in imagini toate persoanele importante din viata voastra fara sa piarda nimic din vedere.

Dincolo de recomandarile celor ce au trecut deja printr-un astfel de eveniment, lasati-va inspirati de oameni si idei care va conduc catre ceea ce visati pentru cea mai frumoasa zi din viata voastra.

Fotografia de nunta sau fotografia de botez este mai mult decat o simpla colaborare cu echipa tehnica.

F8 Studio va pune la dispozitie in primul rand echipamente de ultima generatie pentru orice tip de eveniment, nunta sau botez, unde puteti integra sedinta foto indoor, sedinta foto studio sau sedinta foto outdoor, alaturi de o echipa de fotografi profesionisti care va ofera deschidere si flexibilitate, pentru ca in albumul foto sa revedeti imaginile evenimentului asa cum l-ati visat!